10/10

Review Anabolen-koning

Ali | 13-07-2015 | over Anabolen-koning

Gekke shit dit hoor👌🏻 topp

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Bar | 13-07-2015 | over Anabolen-koning

Top helemaal tevreden

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

hasan doe je jas aan | 13-07-2015 | over Anabolen-koning

Had besteld binnen gekomen. Ben 5 weeken voor bij met me kuur. Zeg julie ben egt een monster man. Mensen denken julie wel aan julie voeding dat is belangrijk.! Als dat in orde is geloofme je bent zo kast. Top spul hebben deze gasten.

0 2

  10/10

Review Anabolen-koning

Hakkens | 04-08-2015 | over Anabolen-koning

Hoi ,ik wil even zeggen dat jullie service top is!! Er was iets fout gegaan met mijn bestelling. Maar jullie hebben het keurig opgelost!!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Ozzy | 13-08-2015 | over Anabolen-koning

Boys, helemaal top. Inmiddels mijn 2e bestelling geplaatst bij jullie. Ik kan niet wachten tot ik het weer binnen heb. Ga zo door!

0 1

  10/10

Review Anabolen-koning

Ajwen | 16-08-2015 | over Anabolen-koning

Super super super. Al een paar keer bestelling gedaan. Top afgehandeld. Zojuist weer besteld.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Anton | 03-09-2015 | over Anabolen-koning

Top service en 100% betrouwbaar!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

maarten | 03-09-2015 | over Anabolen-koning

Hey jongens gewoon perfect geregeld ik was echt zeer sceptisch maar dacht we nemen de gok smaandags geld verstuurd aangetekend donderdagavond gewoon spulletjes netjes binnen hoop dat jullie nog lang door kunnen gaan ik ga zeker de volgende keer weer via jullie bestellen nogmaals bedankt

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

hasan winter komt eraan doe jas aan | 04-09-2015 | over Anabolen-koning

Bulk : was 85k. kuur klaar 93k. na kuur 90k. Top spul. Nu ga ik voor een cut kuur. Ook meer massa en en wat droog uitkomen.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

M | 10-09-2015 | over Anabolen-koning

Serieus helemaal top! Mijn bestelling snel binnen gekregen, keurig verpakt en vooral de track en trace was heel fijn. Op al mijn vragen goed, eerlijk en duidelijk antwoord gehad. Op verschillende fora wordt er nogal negatief gedaan over bijv de producten van DNA (waardoor ik dus ook ging twijfelen), maar ik ben blij dat ik de proef op de som heb genomen. Geen nep, gewoon de real deal en volgende keer bestel ik hier absoluut weer!

0 0