10/10

Review Anabolen-koning

Ali | 13-07-2015 | over Anabolen-koning

Gekke shit dit hoor👌🏻 topp

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Bar | 13-07-2015 | over Anabolen-koning

Top helemaal tevreden

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

hasan doe je jas aan | 13-07-2015 | over Anabolen-koning

Had besteld binnen gekomen. Ben 5 weeken voor bij met me kuur. Zeg julie ben egt een monster man. Mensen denken julie wel aan julie voeding dat is belangrijk.! Als dat in orde is geloofme je bent zo kast. Top spul hebben deze gasten.

0 2

  10/10

Review Anabolen-koning

Hakkens | 04-08-2015 | over Anabolen-koning

Hoi ,ik wil even zeggen dat jullie service top is!! Er was iets fout gegaan met mijn bestelling. Maar jullie hebben het keurig opgelost!!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Ozzy | 13-08-2015 | over Anabolen-koning

Boys, helemaal top. Inmiddels mijn 2e bestelling geplaatst bij jullie. Ik kan niet wachten tot ik het weer binnen heb. Ga zo door!

0 1

  10/10

Review Anabolen-koning

Ajwen | 16-08-2015 | over Anabolen-koning

Super super super. Al een paar keer bestelling gedaan. Top afgehandeld. Zojuist weer besteld.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Anton | 03-09-2015 | over Anabolen-koning

Top service en 100% betrouwbaar!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

maarten | 03-09-2015 | over Anabolen-koning

Hey jongens gewoon perfect geregeld ik was echt zeer sceptisch maar dacht we nemen de gok smaandags geld verstuurd aangetekend donderdagavond gewoon spulletjes netjes binnen hoop dat jullie nog lang door kunnen gaan ik ga zeker de volgende keer weer via jullie bestellen nogmaals bedankt

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

hasan winter komt eraan doe jas aan | 04-09-2015 | over Anabolen-koning

Bulk : was 85k. kuur klaar 93k. na kuur 90k. Top spul. Nu ga ik voor een cut kuur. Ook meer massa en en wat droog uitkomen.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

M | 10-09-2015 | over Anabolen-koning

Serieus helemaal top! Mijn bestelling snel binnen gekregen, keurig verpakt en vooral de track en trace was heel fijn. Op al mijn vragen goed, eerlijk en duidelijk antwoord gehad. Op verschillende fora wordt er nogal negatief gedaan over bijv de producten van DNA (waardoor ik dus ook ging twijfelen), maar ik ben blij dat ik de proef op de som heb genomen. Geen nep, gewoon de real deal en volgende keer bestel ik hier absoluut weer!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

yerel | 30-09-2015 | over Anabolen-koning

Is bullshit wat die andere forms zeggen over DNa. Ik gebruik het nu een lang tijd. En boek resultaaten. Wat ik hier haal van anabolen koning. Ja ergens anders dat weet ik niet. Maar deze DNA van deze gasten is gewoon goed spul. Zelf voor deze prijs is nog de laaag voor dit. Want ik boek resulaaten egt. Was 80 nu bijne 100. Aan massa. Ik was ook aan het twijfelen bij het eerst. Maar nu ben een vast klant. Ik hoop ook dat ze zo jaaren door gaaaaaan egt uit me hart.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Boerboel | 06-10-2015 | over Anabolen-koning

Na even te moeten wachten op antwoord begon ik mij zorgen te maken Maar dat was nergens voor nodig want het is vandaag mooi afgeleverd Dank u anabolen koning

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

P | 15-10-2015 | over Anabolen-koning

Pakketje netjes en vlot bezorgt...

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

jarie | 21-10-2015 | over Anabolen-koning

Keurig geleverd en op tijd

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Mike | 07-11-2015 | over Anabolen-koning

Mijn bestelling binnen 2 dagen ontvangen. TOP service en snelle levering. Dank,

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Steven | 07-11-2015 | over Anabolen-koning

Gewoon betrouwbaar en goed spul. Ga zo door jongens!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Mb | 10-11-2015 | over Anabolen-koning

Helemaal top snel afgeleverd

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

R | 19-11-2015 | over Anabolen-koning

Afgelopen dinsdag mijn bestelling ontvangen.....Dank jullie wel voor de betrouwbare sevice!!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Guylian | 19-11-2015 | over Anabolen-koning

2x eerder besteld, en alles tip top in orde, snelle levertijd , snelle reacties. nu 3e x wacht ik al 3 dagen op mn betalingsbevestiging. ik maak me best zorgen maar ik hoop dat het aan de Voorraad of Andere omstandigheden ligt. ik krijg tevens geen antwoord op mail, ik denk dat ik gewoon geduld moet hebben. Verder TOP spul, En vorige 2x SUPER SERVICE.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Ari | 26-11-2015 | over Anabolen-koning

Betrouwbaar....Snel....Perfecte service!!!!!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

j.. | 26-11-2015 | over Anabolen-koning

Ook ik dacht even dat ik gefopt zou worden maar heb me bestelling binnen een week binnen!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

M | 30-11-2015 | over Anabolen-koning

Bestelling snel geleverd zou het zo weer doen

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Anabolenkoning | 19-08-2013 | over Anabolen-koning

We wensen iedereen van harte welkom op onze nieuwe website.

Als je iets vindt wat beter kan op de website, laat het ons dan alsjeblieft weten via het contactformulier.

Algemene opmerkingen over onze service en website kunnen in het gastenboek geplaatst worden. Dit waarderen we zeer!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

smoky | 04-12-2015 | over Anabolen-koning

Voor de 2e x besteld en alles wederom perfect verlopen,toppie!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Giovanni S. | 24-08-2013 | over Anabolen-koning

vorige week vrijdag besteld, dinsdag melding dat het pakket verzonden was en eergisteren pakketje ontvangen. Mooi

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Elsa | 06-12-2015 | over Anabolen-koning

Na verschillende sites te hebben aangeschreven, is de Anabolenkoning de enige die mijn vragen duidelijk en uitgebreid beantwoordde (en dat waren er heel veel). Heb daardoor, met een gerust hart, een keuze kunnen maken en besteld. Nogmaals DANK daarvoor. Kan niet wachten totdat ik kan beginnen.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Kees | 24-08-2013 | over Anabolen-koning

Geweldige service, alle vragen die ik had werden goed beantwoord en ik werd echt op persoonlijk niveau geholpen met mijn vragen. Het is overduidelijk dat anabolen koning echt weet waar ze over praten en dit is erg geruststellend. Wat betreft de bestelling en levertijd: Dik in orde! Top service! Volgende keer kom ik zeker terug.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Dony | 07-12-2015 | over Anabolen-koning

Had het nooit verwacht , maar ben echt super geholpen hier bij anabolen-koning . Alles snel geleverd en merk na twee weken al dat mijn lichaam lekker vooruit gaat .

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

D.D | 25-08-2013 | over Anabolen-koning

Mooie site goed en duidelijk voor iedereen.. Zeer betrouwbaar Komt altijd binnen Altijd mail terug als je vragen hebt . Dit is de site waar je moet bestellen. Heb al meer met deze mensen gewerkt. Gewoon doen en niet twijfelen.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

lolxp | 19-12-2015 | over Anabolen-koning

eens kijken of dit in het gastenboek komt gr

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Vin | 25-08-2013 | over Anabolen-koning

zeer snelle en discrete verzending... Snel antwoord op alle vragen. Zeer Betrouwbaar! Een aanrader!!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

anabolesjhon | 20-12-2015 | over Anabolen-koning

Ik heb meerdere keren kuren gedaan, mijn eerste kuur was van anabolekoning en de andere had ik bij een dealer gepakt ik heb gemerkt dat anabolen-koning betere middelen heeft veel zuiverder hierbij ga ik binnekort mijn 5de kuur pakken bij anabolen-koning (onzin op internet van AK is slecht is allemaal onzin )

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

C.T | 25-08-2013 | over Anabolen-koning

Goed en duidelijke uitleg op de site, snel antwoord wanneer je een mail stuurt. Bestelprocedure werd me zeer goed uitgelegd en alles is een paar dagen later toegekomen dus zeker niet twijfelen om te bestellen, betrouwbare site.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

anabolen | 27-12-2015 | over Anabolen-koning

goeie levering

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Eric | 25-08-2013 | over Anabolen-koning

Bedankt voor de snelle levering. 3 dagen geleden besteld en nu al in huis. Ga volgende keer zeker weer bij jullie bestellen.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

johntestosteron | 31-12-2015 | over Anabolen-koning

Heb voor de eerste keer bestelt via deze site heb net mijn kuur begonnen nu eens kijken of ik goed bij kom

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

a vd b | 26-08-2013 | over Anabolen-koning

ik ben altijd al zeer tevreden geweest over de bestellingen en zeer tevreden over de probleem oplossingen

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

wokkel | 07-01-2016 | over Anabolen-koning

vond het wel een risico zo veel geld opsturen naar een verkoper waar je eigenlijk niets van weet toch gedaan en vier dagen later mijn kuur netjes thuis gekregen ga volgende week beginnen bedankt Anabolen koning

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

s de belg | 28-08-2013 | over Anabolen-koning

Dinsdag besteld , zaterdagnamiddag geleverd in belgie ! Je kan ze zo rap niet komen halen !! Supersnelle service !!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

m.uit den haag | 07-01-2016 | over Anabolen-koning

vandaag de bestelling ontvangen.goede levering. geduld is een schone zaak.ga zo door ANABOLENKONING.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

foinge | 28-08-2013 | over Anabolen-koning

Heb al verschillende keren bij deze jongens besteld en een paar keer is dit mislopen met dank aan de Belgische post. Maar dit werd steeds op een professionele manier opgelost en zo heb ik steeds alles ontvangen wat ik besteld heb.Ook de kwaliteit van de producten is zonder twijfel dik ok. Indien iemand nog twijfelt hier te bestellen...Niet doen,deze jongens weten absoluut waar ze mee bezig zijn. Keep up the good work!!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Pas | 07-01-2016 | over Anabolen-koning

Na goed advies te hebben gekregen weer een nieuwe bestelling gedaan, vanmiddag alles weer netjes thuisbezorgd gekregen. Helemaal top!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Arne | 28-08-2013 | over Anabolen-koning

Wat problemen gehad met het versturen van de betaling. (Vanuit België) Stel voor dat je naar een nederlands postkantoor gaat en daar je geld opstuurt. Eo ben je zeker dat je alles inorde is. Eens het verhaal over de betaling klaar was heb ik alles zeer vlug ontvangen. Altijd vlug contact via mail. Super site!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Roy | 08-01-2016 | over Anabolen-koning

Veel goede verhalen over gehoord,gisteren 1e kuur besteld.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

HABBY | 28-08-2013 | over Anabolen-koning

ZEER TEVREDEN GOEDE KWALITEIT COMMUNICATIE GOED SNELLE LEVERING..GOEDE UITLEG VIA MAIL EEN AANRADER..

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

M | 08-01-2016 | over Anabolen-koning

maandag geld opgestuurd , en donderdag bestelling binnen , Toppie!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

gieltje | 29-08-2013 | over Anabolen-koning

Voor het eerst besteld eerst onzeker of het echt of nep was. Na wat email contact zag ik dat de koning echt was en niet fake. Ik heb het pakketje goed binnen gekregen. De nazorg en vragen die je nog hebt worden goed behandeld. in de toekomst zal ik zeker nog een keer bestellen. De koning is echt te vertrouwen en niet fake.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

marino , belgie | 13-01-2016 | over Anabolen-koning

Kuurtje besteld maandag aangetekend verzonden , woensdag al aangekomen zeer goede handeling ,1 adres voor perfecte klantenservice , Anabolenkoning totale aanrader grts uit België !!!?

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Pamela | 29-08-2013 | over Anabolen-koning

Ik heb al een paar keer besteld en ben zeer tevreden. Het product wat ik bestel werkt goed. Als ik verdere informatie wil , krijg ik uitgebreid antwoord. Hier een zeer tevreden klant.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Mandy | 21-01-2016 | over Anabolen-koning

Top webshop ! Een aanrader ga zo door voor het jaar 2016 Grz

0 0